Széchenyi pályázat

A fejlesztés a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program VEKOP-2.1.7-15-2016-00120 pályázatán 50,9%-os, 68 126 864 forint vissza nem térítendő Európai Uniós támogatás segítségével valósul meg.
A fejlesztés jelentős további saját források terhére valósul meg mintegy 133,8 millió Ft összértékben.

A projekt címe: Hologram alkalmazása építőipari beruházások tervezési, megvalósítási és értékesítési folyamatában
A projekt azonosító száma: VEKOP_2.1.7_15_2016-00120
Projekt címe: Hologram alkalmazása építőipari beruházások tervezési, megvalósítási és értékesítési folyamatában

A projekt célja: épületek és építmények holografikus megjelenítése a tervezésétől statikai, gépészeti kialakításától kezdve, a biztonsági előírásokon keresztül, a hatósági adatbázisokon át az értékesítés és üzemeltetés fázisáig nagy felbontású, különleges, jól áttekinthető, részlet gazdag és egyedi képi megjelenítést tesz lehetővé. A szolgáltatásunk segítségével újszerű módon tudjuk megjeleníteni az épületeket és építményeket, azok szerkezeti felépítését, belső elrendezését, műszaki rendszereinek kialakítását elhelyezkedését vonalvezetéseit. Fejlesztésünkkel lehetőséget kínálva az egyes részletek és funkciók külön kiemelésére és bemutatására, továbbá alternatív megoldások megjelenítésére és azok hatásvizsgálatára.

Kedvezményezett: Pannónia Nyomda Kft.
Közreműködő szervezet: Magyar Államkincstár Budapesti és Pest Megyei Igazgatósága
Támogató szervezet: Pénzügyminisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatóság (1055 Budapest, József nádor té 2-4.)
A projekt megvalósításának kezdete: 2018.11.01.
A projekt megvalósításának befejezése: 2020.10.08.